life coaching

Iedereen ervaart weleens uitdagingen in het privéleven, op het werk, in de persoonlijkheid of een combinatie daarvan. Hierdoor kunnen we aardig van ons pad afraken en niet meer weten welke richting we op moeten. Wat het ook mag zijn en op welk gebied dan ook, het is altijd een signaal om veranderingen door te gaan voeren.

Ik wil je hierbij gaan helpen. Als life coach sta jij voor mij centraal. Ik bied een luisterend oor zonder te oordelen of te veroordelen. Samen gaan we kijken waar je tegen aanloopt of wat je graag wilt gaan veranderen. Soms zijn een aantal tips of handvatten voldoende en soms meerdere coachingsgesprekken of technieken. De regie ligt bij jou. Alles gaat in samen spraak.

Het uiteindelijke doel is om meer zelfinzicht te gaan krijgen waardoor je rustiger, gelukkiger en bewuster leeft.
In het kort hoe ik werk?

Ik kom naar jou toe! Dat kan bij je thuis zijn of een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Zo kunnen we ook gaan wandelen of rustig in de natuur gaan zitten.

Voordat we gaan beginnen vindt er altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. De bedoeling van dit gesprek is om mij inzichten in je huidige situatie te geven. Vervolgens gaan we samen kijken of en hoe ik je hierbij kan gaan helpen. Verder leg ik je uit hoe ik werk en wat je van mij kunt verwachten.

Afhankelijk van je vraag of situatie, bestaat het coachingstraject meestal uit een aantal gesprekken. In overleg bepalen we de frequentie. Een gesprek duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Wil je weten wat ik, als life coach, voor jou kan betekenen? En woon je in de omgeving van Venlo? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op.

Tarieven

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een investering. Zorgverzekeraars vergoeden deze kosten helaas nog niet.

Daarom is het kennismakingsgesprek gratis, zodat je daarna zelf kunt beslissen of je wilt investeren in jezelf.

Coachingsgesprek: € 45,-